ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το sanozidisxroma.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ, που εδρεύει στον Αλμυρό Βόλου και συγκεκριμένα στην Βασ. Παύλου 7,
Αλμυρός 371 00

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας μας, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση sanozidisxroma.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα sanozidisxroma.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς και ο πελάτης (εσείς) είναι υπεύθυνος για την αποδοχή των όρων αυτών, πριν εγγραφθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sanozidisxroma.gr. Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος της sanozidisxroma.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της sanozidisxroma.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της sanozidisxroma.gr γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή “Register” “Εγγραφή” στο πάνω της ιστοσελίδας sanozidisxroma.gr ή μέσα από την διαδικασία της αγοράς ενός προϊόντος (διαδικασία checkout) – (Δημιουργία Νέου Χρήστη) . Το ηλεκτρονικό κατάστημα sanozidisxroma.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα sanozidisxroma.gr, με ή χωρίς εγγραφή.

Μέσω της εγγραφής ως νέος πελάτης, γίνεται χρήση ενός μοναδικού e-mail user name) και Κωδικός σύνδεσης (password) που έχει δηλώσει ο ίδιος κατά την διαδικασία της εγρραφής, και ο νέος πελάτης έχει τις ακόλουθες δυνατότητες: Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του καθώς και τυχόν ιστορικό παραγγελιών. Υπάρχει ένα καλάθι αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sanozidisxroma.gr μέσω του οποίου ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή (εφόσον έχει κάνει login δίνοντας το e-mail και το password) είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) των περιεχομένων τους. Να δει τις παραγγελίες που έχει τοποθετήσει στο καλάθι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sanozidisxroma.gr. Να οριστικοποιήσει τις παραγγελίες του και να πληρώσει ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα της sanozidisxroma.gr. Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

«ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» δεσμεύεται  ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της sanozidisxroma.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα sanozidisxroma.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται  για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Ασφάλεια

Η «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Το E-shop sanozidisxroma.gr χρησιμοποιεί δικλείδα ασφαλείας, με την οποία εξασφαλίζεται το απόρρητο κατά τη μεταφορά των δεδομένων, (η κρυπτογράφησή τους και το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή νέου Πελάτη Κατά την εγγραφή Πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα sanozidisxroma.gr, η οποία είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει στο sanozidisxroma.gr , ζητούνται τα εξής στοιχεία εγγραφής: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση e-mail. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκονται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του Πελάτη.

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων μόνο των Πελατών εκείνων που :είτε έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα :είτε έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λπ. Το sanozidisxroma.gr , δε θα διανείμει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο για τη δημιουργία προσωπικού περιεχομένου, υπηρεσιών και διαφήμισης σχετικών με το web site μας.

O Πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του sanozidisxroma.gr, όλων των προσωπικών του στοιχείων που κοινοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, εφόσον: έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του και δεν υπάρχουν οφειλές αυτού προς την sanozidisxroma.gr

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος sanozidisxroma.gr, υποχρεούται : Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος sanozidisxroma.gr, για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του sanozidisxroma.gr για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας. Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων. ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ηλεκτρονικού καταστήματος sanozidisxroma.gr ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥ. Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης. Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, η sanozidisxroma.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη. Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό σύνδεσης του ( username , password) στις υπηρεσίες του sanozidisxroma.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει άμεσα την sanozidisxroma.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session). Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στο κατάστημα.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» είναι εμπιστευτικές και η «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του sanozidisxroma.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του sanozidisxroma.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούνται στη βάση δεδομένων της «ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ», μπορούν να διαγραφούν άμεσα κατόπιν αιτήσεως του πελάτη

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του e-shop, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, στο παρόν, αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα sanozidisxroma.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας. Προϊόντα και πληροφορίες – Ευθύνη του sanozidisxroma.gr . Το sanozidisxroma.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο Πελάτης, από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του e-shop προερχόμενη, από ΑΠΩΛΕΙΑ, Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΗΨΗΣ, Ή ΜΗ ΛΗΨΗ, Ή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Copyright

Η ιστοσελίδα αυτή και όλο της το περιεχόμενο – συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού – είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑ. ΠΑΥΛΟΣ (ΑΦΜ 077377075) και του ιδιοκτήτης ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΝΟΖΙΔΗ και προστατεύεται από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους copyright. Επιπροσθέτως, τόσο το όνομα όσο και το λογότυπο της επιχείρησης, είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή οποιοδήποτε τμήματος του sanozidis.gr χωρίς πρότερη ρητή συγκατάθεση, εκτός και αν πρόκειται για ιδιωτική (μη εμπορική) ή εκπαιδευτική χρήση, υπό τον όρο πως οποιεσδήποτε σημειώσεις αφορούν copyright και σήματα κατατεθέντα δεν θα διαγραφούν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα.

Το sanozidisxroma.gr δεν υποχρεούται εγκατάστασης των προϊόντων του